Oana Hagiescu – Blog de Mămiceală

Hello & Welcome

oana hagiescu

Sunt Oana Hagiescu!

Povestea mea sună cam așa:

Mi-a plăcut intotdeauna mirosul cărților. Poveștile mi-au populat copilăria și adolescența.

Am dat cărțile pe imagini când am intrat în televiziune și am spus în continuare povești. De cele mai multe ori triste, dar și unele despre locuri minunate sau despre oameni care fac lucruri extraordinare.

Când a venit fetița mea, Alexa, am încercat să fiu și mamă și producător de știri, dar am realizat că noțiunile “mass media” și „copil mic” nu prea își găsesc loc în aceeași frază. Dacă vrei să le faci bine pe amândouă.

După 6 luni de la întoarcerea în redacție, mi-am dat demisia!

Am devenit freelancer, un drum cu multă introspecție, descoperire de sine, cu provocări, cu oameni noi și, din nou, povești de viață inspiraționale.

După zeci de știri filmate, scrise și montate, am vrut să scriu altceva. Am colaborări pe partea de comunicare și social media, content writing, scriu articole pentru bloguri, povești, descrieri de produse și câteodată… fac grafică.

Scriu pentru alții, dar și povestea mea.

Site-ul acesta a apărut pentru că am vrut să scot la iveală, cu ajutorul tastelor, frământările și bucuriile întâlnite în viața de mamă freelancer.

Nu sunt psiholog, nu sunt trainer și nu dau sfaturi și soluții nimănui. Aici veți găsi multă sinceritate, povești ale unor oameni pe care îi admir și o doză de umor.

Cercetez toate subiectele pentru că am în sânge documentarea. Sunt ex-jurnalist. Am lucrat peste 20 de ani în PRO TV, am făcut grafică, am fost reporter, producător de știri, producătorul emisiunii „Omul care aduce cartea” și am contribuit la emisiunea „România, te iubesc” – edițiile de Centenar.

Aceasta este povestea mea, bine ai venit în familia mea virtuală!

Dacă poveștile pe care le-ai citit pe site te inspiră și vrei să colaborăm, scrie-mi la contact@oanahagiescu.ro sau completează formularul de contact din josul paginii.

Iar dacă ai și tu o poveste interesantă și nu reușești să o spui în scris, te pot ajuta.

Scriu:
– Texte pentru site-uri , bloguri si landing pages
– Comunicate de presă
– Advertoriale
– Articole și interviuri
– Texte pentru newslettere
– Scripturi pentru video
– Descrieri de produse

Poți să mă saluți și pe facebook

Hai să păstrăm legătura

Abonează-te la Newsletter